In 1903, weet Harry Gibson een ongedekte lening van £ 500 te verkrijgen van de Royal Bank of Schotland in Bishopsgate, Londen. Dit vorstelijke bedrag stelde hem in staat om een bedrijf te starten, dat in die tijd de International Card Co heette.

Hij handelde vanuit kantoren in Aldersgate Street, van waaruit hij retailers beleverde met onder andere kaartspellen en ansichtkaarten. Nu wellicht een onwaarschijnlijke combinatie, maar toen, had elke fatsoenlijke middelgrote stad een aantal winkels met kantoorbenodigdheden in de winkelstraat en zij werden de eerste klanten.

Gibsons legpuzzels
Het was pas in de late jaren 1980 dat Gibsons begon met het produceren van legpuzzels. Oorspronkelijk had Gibsons slechts zes verschillende legpuzzels in hun assortiment. Dat is nu uitgegroeid tot meer dan 250 titels, lopend van 100 tot 2000 stukjes. Gibsons is gespecialiseerd in traditionele scènes die worden uitgebeeld op schilderijen van vele Britse kunstenaars. Kwaliteit is zeer belangrijk en Gibsons maakt gebruik van luxe materialen voor hun legpuzzels. Fans zullen bekend zijn met hun onderscheidende blauwe dozen. 

Sorteer op
  • Bol.com

Aanbieding

Pakket 1 € 14,80 € 13,50
© 2013 - 2019 Bicreative | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel